2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Belföld Egy hét után sem sikerült azonosítani a rejtélyes Ásványrárón talált holttestet

Egy hét után sem sikerült azonosítani a rejtélyes Ásványrárón talált holttestet

Egy hete nem sikerül azonosítani azt a holttestet, amit a Győr-Moson-Sopron megyei Ásványrárón találtak. A környéken több eltűnt embert is keresnek, akikre illik a leírás, ám egyelőre rejtély, ki lehet az áldozat.

A rendőrség nagyjából egy hete kérte a lakosság segítségét, mert egy ismeretlen holttestet találtak a Győr-Moson-Sopron megyei Ásványrárón. A 170-175 centi magas férfin mindössze egy fekete zoknit és egy 41-es méretű, sötétkék gyöngyvászon cipőt találtak, amiben egy neonzöld talpbetét is volt.

A hatóságok elárulták a Borsnak, hogy valószínűleg nem gyilkosság áll a férfi halálának hátterében, így közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják, mi történhetett. A helyieket megdöbbentette az eset, de senki sem ismeri az áldozatot.

– Nagyon szíven ütött minket, amikor megtudtuk. Sajnos, több eltűntet is keresnek a környékről, részben mindegyikőjükre ráillenek a megadott adatok. Nagyon reméljük, nem ők azok, mert az egyikőjüket személyesen is ismerem. Az utolsó pillanatig reménykedni fogok, hogy nem róla van szó – mondta lapnak egy helybéli lakos, aki úgy tudja, a rokonok útban vannak, hogy azonosítsák a testet.