2022.06.25
Vilmos
Kezdőlap Belföld Egy fiatal rendőrnő volt a soltvadkerti autóbaleset áldozata

Egy fiatal rendőrnő volt a soltvadkerti autóbaleset áldozata

Egy fiatal keceli rendőrnő halt meg a múlt heti, az 54-es főúton történt balesetben, amely során az autójával lesodródott az útról, s egy fának csapódott, majd a kórházban vesztette életét.

Egy fiatal rendőrnő volt a múlt szerdai autóbaleset áldozata. A tragédia a Kecel és Soltvadkert közötti 54-es főúton történt a reggeli órákban. A fiatal rendőrnő a saját autója helyett a család furgonjával indult szolgálatba, a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol azonban hiába vártak rá.

A rendőrség szerint a két település között vezető úton a rendőrnő – eddig tisztázatlan okok miatt –, fékezés nélkül letért az útról és a jobb oldali árokba hajtott, ahol egy fának csapódott. A sofőrt sikerült kiszabadítani a roncsok fogságából, majd súlyos sérülésekkel a kecskeméti kórházba szállították, ahol azonban életét vesztette.

A Zsaruellátó szívszorító szavakkal búcsúzott a fiatal keceli rendőrnőtől: „Kedves Niki! Nehéz most megszólalni. Örülök, hogy megismerhettelek. Mindig vidám, vicces, életrevaló lányka voltál. Nem ez érdemelted meg. Emlékszem, mikor együtt megkezdtük a sulit, már akkor tudtam, hogy elválaszthatatlan barátság kezdődik. Szorítottunk érted, éjszakákat sírtunk át, próbáltam másra koncentrálni szolgálat teljesítés során, még ott is kitört belőlem a sírás. Hiányzol. Remélem, találkozunk még! Mától Te vagy a Mi Őrangyalunk! Barátnőid.”

Indirekt/Tények