2021.09.22
Móric
Kezdőlap Belföld Dobó Kata sugárzik a boldogságtól Szente Vajk mellett

Dobó Kata sugárzik a boldogságtól Szente Vajk mellett

Sugárzik a boldogságtól Dobó Kata, amit nem­csak barátai, kollégái vesznek észre, hanem követői, rajongói is. A színésznő az elmúlt hetekben csak olyan fotót osztott meg magáról, amelyen látszik, hosszú idő után ismét igazán önfeledt, aminek legfőbb oka az lehet, hogy talán ismét rátalált a szerelem.

Mint arról a Blikk korábban beszámolt, közel került egymáshoz Kata és Szente Vajk, randiznak, ismerkednek, s bár eddig a felek nem erősítették meg, hogy kapcsolatban vannak, közeli barátaik szerint mindketten jól érzik magukat az ismerkedési fázisban. A Jászai Mari-díjas rendező féltve óvta a magánéletét, házasságáról, majd későbbi kapcsolatáról is szűkszavúan beszélt, ám Dobó nem titkolta, ha elrabolták a szívét.

– Kata és Vajk még mindig az elején tartanak az egésznek. Nem kapkodnak, és nem is kérkednek azzal, hogy randiznak. Nem akarják nagy dobra verni, hogy mi zajlik a magánéletükben, és nem érdekli őket, ki mit gondol arról, hogy mi van köztük. Barátai úgy vélik, Katának talán a fiatalabb férfi kellett a boldogsághoz – mondta lapunknak a színésznő egyik ismerőse, aki arra gondolhatott, hogy voltak kommentelők, akik hamar kiszúrták, hogy a 47 éves színésznő hét évvel idősebb a rendezőnél.

Dobó Kata ismert kedvesei között eddig egyetlen férfi volt, aki nagyjából egyidős volt vele, Vermes Dávid színész, akivel még a főiskolai évek alatt alkotott egy párt. Később Kata együtt járt a mesterfodrász Hajas Lászlóval, aki tizennyolc évvel idősebb nála. Ezután egy évig voltak együtt a rádiós Bochkor Gáborral, akivel tíz év volt a korkülönbség, ám nem tudni, végül ez szerepet játszott-e abban, hogy Kata az amerikai kar­riert választotta a szerelem helyett. Huszonkilenc évvel volt idősebb a színésznőnél a néhai filmügyi kormánybiztos Andy Vajna, akivel 2006-ig együtt is éltek az Egyesült Államokban.

Kata a szakítás után költözött haza a tengerentúlról, és nem sokkal később megismerte kislánya édesapját, a nála négy évvel idősebb Gulyás Levente zeneszerzőt, majd nem sokkal később az öt évvel idősebb kolléga, Anger Zsolt oldalán kereste a boldogságot, ám kapcsolatuk egy év után zátonyra futott. Dobó legutóbbi ismert párja Zsidró Tamás mesterfodrász volt, köztük is tizenegy év a korkülönbség.

A vonzó színésznő eddig hiába kereste a stabilitást az érettebb, tapasztaltabb férfiak oldalán, nem tudott megállapodni. Nem kizárt, hogy a negyvenéves Szente Vajk személyében igazi társra lel majd.

Indirekt/Blikk