KezdőlapBelföldSokkoló: tinédzserként kényszerből ment férjhez az Exatlon versenyzője

Sokkoló: tinédzserként kényszerből ment férjhez az Exatlon versenyzője

Fiatal volt és nem akart ellentmondani édesapjának a cselgáncsozó, aki alig 19 éves korában házasodott meg – a frigy másfél évig tartott.

Döbbenetes dolog derült ki az Exatlon Hungary szereplőjéről – Szabó Franciska túl van már egy váláson!

A 29 éves Európa-bajnok cselgáncsozó még tinédzserként, konzervatív édesapja nyomására ment hozzá első szerelméhez, amit így akartak hivatalosan is megpecsételtetni.

„Tizenkilenc éves voltam, amikor édesapám férjhez adott az első barátomhoz. Ezt a mai napig nem helyeslem, de akkor még fiatal voltam és nem akartam ellenkezni” – mondta a Bajnokok csapatkapitánya, akinek nem tartott hosszú ideig házassága: az esküvő után másfél évvel közös megegyezés alapján úgy döntöttek, külön utakon folytatják párjával.

„Elvált nőként már van tapasztalatom a házasság terén, ami lehet gyönyörű és kevésbé ideális is. Ettől függetlenül nem zárkózom el attól, hogy a jövőben újra megházasodjak, ám a családalapításra a harminc közeledtével sem pánikoltam rá.”

Franci úgy gondolja, akkor vállal majd gyermeket, amikor ahhoz minden szükséges körülményt előre megteremtett már, így is biztosítva a leendő fia vagy lánya számára a lehetőséget a jól iskolázottsághoz, a sportoláshoz. Barátnője szerint a cselgáncsozó épp ezért legközelebb ötször is átgondolja majd, kihez megy feleségül.

Indirekt/Blikk