KezdőlapBelföld51 éves lett: így ünnepelték Barta Sylviát

51 éves lett: így ünnepelték Barta Sylviát

Barta Sylvia a TV2 időjósa egész napos munkával töltötte az ötvenegyedik születésnapját, hazaérve azonban megadta a módját az ünneplésnek. A kétgyermekes édesanya egy gyönyörű Náray Tamás által tervezett rózsaszín ruhában ünnepelte születésnapját, a helyszín pedig ezúttal nem egy elegáns étterem volt, hanem a család nappalija, ahol férje és lányai köszöntötték.

Idén a koronavírus miatt rendhagyó módon ünnepelte Barta Sylvia a születésnapját. Bár egész nap köszöntötték a barátai és folyamatosan csöngött a telefonja is, ő mégsem vett ki szabadnapot, hanem munkával töltötte az ötvenegyedik születésnapját.

„Kicsit fáradtan, rengeteg születésnapi köszöntés után este értem haza a munkából. Szeretem megadni a módját az ünneplésnek, ezért gyorsan belebújtam egy Náray Tamás által tervezett rózsaszín estélyi ruhába, ami nagyon régen volt már rajtam, akkor vettük, amikor a gyerekek születtek, 15 éves lehet a ruha körülbelül” – kezdi mesélni Barta Sylvia, akit otthon férje, Ádám egy hatalmas rózsacsokorral várt.

„Nagyon sok meglepetést és rengeteg szeretet kaptam! Zsófi lányom egy meseszép festményt festett, a legjobb barátnőm pedig, amíg én dolgoztam, addig napközben a családommal egyeztetve idehozta az ő ajándékát is, így este mire hazaértem az is itt várt engem, szóval nagyon sokan készültek és ez nagyon jólesik nekem” – meséli meghatódva Sylvia, akinek a születésnapi tortája egy sóskaramellás torta a kedvenc cukrászdájából volt.

„Nem csak a sóskaramellás torta volt, hanem a kedvenc csokoládé bevonatos gyümölcseim is vártak engem, valamint főznöm sem kellett, hanem étteremből rendeltünk, így mindenki azt evett, amit szeretett volna! Más esetben elmentünk volna vacsorázni, de most családi körben itthon ünnepeltünk” – meséli Sylvia, akinek ezzel az ünneplés nem ért véget, hanem ma reggel folytatódott, kollégái ugyanis a Normafánál felköszöntöttek az időjóst, sőt még Németh Lajos is elment, hogy személyesen adja át a jókívánságait a születésnaposnak.

„Volt reggel minden, jókedv, móka, kacagás, torta, gyertya, tűzijáték! Aztán tartottam ma egy online Zumba órát is, ahol szintén felköszöntöttek, most délután pedig megyek és találkozom a rumbás lányokkal a szabadban találkozni. Szóval egész nap nagyon boldog és feldobott vagyok és hálás, hogy ilyen fantasztikus születésnapom lett!” – zárja a beszélgetést az ötvenegyedik születésnapját ünneplő Barta Sylvia.

Indirekt/Blikk