2021.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Belföld Döbbenetes: Rékasi Károly öngyilkos akart lenni, már a kellékeket is beszerezte hozzá

Döbbenetes: Rékasi Károly öngyilkos akart lenni, már a kellékeket is beszerezte hozzá

Rékasi Károly elfogadta, hogy nem a színpadon fog megöregedni. Motorbalesete óta ugyanis nem bírja úgy a munkát, ma is nagy fájdalmak gyötrik. Volt idő, amikor emiatt az öngyilkosságot fontolgatta, de szerencsére talált új értelmet az életének.

Rékasi Károly a súlyos motorbalesete után nagyon sok nehézséggel nézett szembe, mára azonban már megbékélt a sorsával. Szerencséje, hogy szerelme és társa, Pikali Gerda mindig ott van mellette, és mindenben támogatja. 

Be kellett látnom, hogy nem a színpadon fogok megöregedni.Pontosan tudom, hogy egy idő után teljesen alkalmatlan leszek a színpadi munkára” – mondta Rékasi Károly, akinek a színészet nem csak egy munka volt, hanem az álma, a hivatása, az élete. Rájött, hogy haladnia kell tovább, és keresnie kell egy másik szenvedélyt.

“Ha az álomnak vége szakad, akkor is kell, hogy legyen valami, ami értelmet ad az életemnek, és épp ezt a valamit készítem elő. Napról napra fontosabb az embereknek az egészséges életmód, és ezért jutottam arra az elhatározásra, hogy vega-vegán konyhát nyitok egy kiváló barátommal, akinek – ellentétben velem – a kisujjában van a szakma” – árulta el a Best Magazinnak a színész.

A baleset után túl sok volt a baj, és ki akartam lépni ebből a világból.El is terveztem, és pontosan tudtam, mi és hogyan fog történni, már a kellékeket is beszereztem hozzá, hogy szánt szándékkal megváljak az életemtől, de végül leálltam. Az édesanyámra gondoltam, hogy neki mit okoznék” – árulta el Rékasi Károly.  “Mára már átkoznám magam, ha megtettem volna. Mindennap igyekszem úgy élni és létezni, hogy a következő napom mindig jobb legyen, mint a mai.

Indirekt/life.hu