2023.06.08
Medárd
Kezdőlap Belföld Döbbenetes baleset: leszakadt villanyvezeték okozta a 26 éves focista halálát

Döbbenetes baleset: leszakadt villanyvezeték okozta a 26 éves focista halálát

Egy fatális véletlen törte ketté a gyönyörű Jász-Nagykun-Szolnok megyei család életét. B. Arnold és felesége, Kitti alig egy éve mondták ki egymásnak a boldogító igent, két gyönyörű kisgyermeket neveltek közösen, tele voltak tervekkel, de a sors kegyetlenül közbeszólt.

A családfő nagy népszerűségnek örvendett a falujában, Cibakházán, ahol a helyi futballcsapatnak is az oszlopos tagja volt. Az egész település gyászba borult, miután kiderült, hogy egy szörnyű munkahelyi balesetben csütörtökön az életét vesztette. Pedig néhány napja még a Balatonon nyaralt a feleségével és a 8 hónapos, valamint 7 éves gyerekekkel. Sütött róluk a szeretet és a harmónia. Arnoldot mindenki csupaszív férfiként ismerte, nemrég még egy beteg kisgyermeknek szóló gyűjtésben is részt vett. Mindene a családja volt, és persze, kedvenc sportja, a futball. Hatalmas Fradi-drukkerként kedden még kedvenc csapata továbbjutásáért szorított.

A Blikk információi szerint a 26 éves férfi egy építkezésen dolgozott, ahol súlyos áramütés érte. Járműve elszakított egy felsővezetéket, a lelógó drótoktól szenvedett halálos áramütést. Az ott tartózkodók azonnal értesítették a mentőszolgálatot, majd telefonos iránymutatás alapján megkezdték az újraélesztését, amit később a helyszínre érkező mentők folytattak. Nagyon sokáig küzdöttek az életéért, de már nem lehetett megmenteni. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt folytat eljárást.

Indirekt/Blikk