2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Belföld Döbbenetes: a csapvizet is kifizettették a színésznővel a magyar szállodában

Döbbenetes: a csapvizet is kifizettették a színésznővel a magyar szállodában

Pálfy Margit talán még sosem érezte magát annyira kellemetlenül, mint a kétnapos wellness utáni távozásakor egy neves a hotelban. A már visszavonult színművésznő méltatlannak érezte a helyzetet, amikor a távozása előtt felszólították: a csapvízért fizessen 550 Forintot!

– Rém kellemetlen volt a helyzet. Minden évben elzarándokolok Latinovits Zoltán sírjához. Ezúttal a Szindbád hotelt választottam. Félpanziót kértem. Mivel a menüt fogyasztottam, sem étel-, sem itallapot nem kaptam – kezdte a történetet a színésznő, aki a kétnapos pihenés utáni távozáskor kapott kisebb sokkot. – Amikor megköszöntem a vendéglátást, szóltak, hogy hohó, volt italfogyasztás is, 550 forintot kell fizetnem a csapvízért, amit az ebédhez kértem. Én csak pislogtam, hiszen a pincérnő nem említette, hogy ezért külön kell fizetni. Egy kancsó vizet hoztak, én azonban csak egy pohárral ittam belőle. Ha tudom, hogy ezt is felszámolják, inkább felmegyek a szobámba, ott iszom vizet.

A Blikk kereste a szóban forgó hotelt, ahol azonban nem kívántak nyilatkozni az ügyről, annyit azonban elárultak, hogy a fogyasztóvédelem járt náluk, amely mindent rendben talált.

– Valóban fel van tüntetve a csapvíz az étlapon, én azonban nem kaptam. Szeretném, ha mások elkerülnék ezt a kellemetlenséget, ezért osztottam meg a történetem – tette hozzá Pálfy Margit.

Indirekt/Blikk