2023.09.27
Adalbert
Kezdőlap Belföld Détár Enikő vallomása: így élte meg a 8 évvel ezelőtti válását

Détár Enikő vallomása: így élte meg a 8 évvel ezelőtti válását

Détár Enikő őszintén mesélt arról, milyen rossz időszakon ment keresztül.

A színésznő nyolc év után megtörte a csendet válásával kapcsolatban: a HOT! magazinnak beszámolt arról, hogyan is élte meg azt az időszakot.

Mint mondta, élete legnehezebb időszakát jelentette a válás, ami számos, nagyon rossz pillanattal járt számára, ám fontosnak tartja kiemelni, hogy nem félt segítséget kérni:

„Szinte mindenki tudja, hogy az életem legnehezebb időszaka volt. Adódtak nagyon rossz pillanatok, de nem féltem segítséget kérni. Ami nekem ebben az egészben fontos – és most már örömet ad –, hogy emberhez méltó módon tudunk beszélgetni Karival, és hogy a gyermekeim tartják a kapcsolatot az apjukkal. Annak is örülök, hogy a súlyos baleset után életben maradt, felépült, egészséges lett és van munkája. Tényleg! Jóban vagyunk, de nagyon ritkán beszélünk, és azt gondolom, hogy azt az óriási traumát már sikerült elrendeznem magamban”.

Détár azt is elmondta, biztos volt számára, hogy nem tudna tovább élni a közös fészkükben.

Az éreztem, hogy menekülnöm kell! Hiszek abban, hogy tárgyaknak van kisugárzásuk, rezgésük, és hogy ez a zsigereidbe is beleívódik – fejtette ki. Mint mondta, amikor az édesapja meghalt, akkor is azt javasolta az édesanyjának, hogy meneküljenek el onnan, ahol eddig éltek.

„Ugyanez volt akkor is, amikor elváltunk a gyerekeim apjával. Az utóbbi években igyekeztem elengedni mindent, ami nem kell. Fizikai dolgoktól is próbáltam megszabadulni és a feleslegesen cipelt lelki terhektől is. De úton vagyok még, és messzi van a nirvána” – tette hozzá.

Mint mondta, bár nagy a szerelem mostani párjával, viszont az ő kapcsolatuk sem indult zökkenőmentesen. Enikő szerint ugyanis senki nem gondolta volna, hogy Péterrel együtt maradnak. Elárulta, azért vetette bele magát egy új szerelembe, mert maga mögött akart hagyni minden rosszat.

Amikor eldöntöttem fejben, hogy továbblépek, másnap találkoztam Péterrel. Jött, megláttam, felszedtem, és ennyi. Hét és fél éve vagyunk együtt, és az a legnagyobb luxusom mellette, hogy azt mondhatom, amit gondolok. És ezt tőle is elvárom – számolt be a színésznő.

Détár továbbá azt is elárulta, hogyan vészelte át a rendkívüli, pandémiás időszakot és miért állt árufeltöltőnek.

„Szinte végig dolgoztam: önkénteskedtem és árufeltöltő is voltam. Az utóbbi a saját vállalásom volt. Nem volt rajtam gazdasági nyomás, csak fel akartam mérni, hogy ha kicsúszik alólam az, ami eddig az életemet jelentette, akkor mi maradok én” – mondta.

Indirekt/Blikk