2022.01.26
Paula, Vanda
Kezdőlap Belföld Brutális: megerőszakoltak egy nőt Kistarcsán, amikor védekezni próbált, még meg is verték

Brutális: megerőszakoltak egy nőt Kistarcsán, amikor védekezni próbált, még meg is verték

Kedden megerőszakoltak egy terhes nőt Kistarcsán. Az áldozat annyira félt, hogy közben még védekezni sem mert. A Gödöllői Rendőrkapitányság nyomozást indított az üggyel kapcsolatban.

A nő éppen sétált az utcán, amikor hirtelen megjelent a háta mögött egy férfi, aki átfogta a nyakát. Ezt követően a tettes elvonszolta egy mezőgazdasági területre. Amikor odaértek letépte a ruháit, majd megerőszakolta. Az asszony annyira félt, hogy eleinte még védekezni is alig mert, de amikor ellenállt, a férfi meglökte, amitől a nő elesett. A földreesés után a férfi fojtogatni kezdte a terhes asszonyt, utána ismét megerőszakolta.

A nő próbálta felhívni a figyelmet arra, hogy gyermeket vár, ezzel rábírni a tettes arra, hogy hagyja abba amit csinál. Amikor sikerült a nőnek a támadót letolnia magáról, a férfi többször megütötte, majd elmenekült a helyszínről.

A nyomozók őrizetbe vették az elkövetőt, akit a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészség indítványával egyetérésben szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítás megnehezítésének a veszélye miatt azóta már le is tartóztattak. Az ügyész tudomásul vette a döntést, a szexuális erőszakkal gyanúsított férfi azonban fellebbezett ellene, ezért a végzés nem végleges, de végrehajtható.

Indirekt/Blikk