2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Belföld Brutális: egy teljes négytagú család halt meg Százhalombattán koronavírusban

Brutális: egy teljes négytagú család halt meg Százhalombattán koronavírusban

Egy százhalombattai családban a szülők és két gyermekük is belehalt a koronavírusbaadta hírül Vezér Mihály helyi polgármester Facebook-posztjában.

Vezér Mihály százhalombattai polgármester megrendülten értesült a hírről: az orvosok nem tudták megmenteni a négytagú családot

Vezér Mihály posztja szerint a család mind a négy tagja koronavírus fertőzés miatt kórházi kezelésre szorult, és az orvosok hiába tettek meg mindent, nem tudtak rajtuk segíteni. Előbb az édesanya, majd a két gyermeke, végül az édesapa hunyt el a koronavírus miatt. – Szomorúan értesültem arról a megrendítő hírről, hogy az Óvárosban élő Varga család mind a négy tagja a Sars-CoV 19 vírus áldozata lett. Nehéz erre szavakat találni… Az, hogy egy család mindegyik tagja életét veszíti nagyon ritka és tragikus. A Varga család tagjai kórházba kerültek, az orvosok hiába tettek meg mindent, a vírus erőssebnek bizonyult. Először az édesanya halt meg, majd a gyermekeik, bíztunk abban, hogy az édesapa felgyógyul, de sajnos őt is elveszítettük. Szinte hihetetlen, hogy ez megtörténhetett! Marika nénit, az édesanyát, Gábort, a fiukat, Gyöngyit, a lányukat, Gábor bácsit, az édesapát gyászolja most az egész város! Aki ismerte őket közelebbről, naponta találkozott, jó kapcsolatot ápolt velük, nehezen dolgozzák fel a lesújtó veszteséget, a hiányt. Sokan szerették, tisztelték őket, szerény, szorgalmas, segítőkész emberek voltak. Így maradnak meg az emlékezetünkben. Nyugodjanak békében!- írta Facebook oldalán Vezér Mihály polgármester.

🖤

írja a Telex,