KezdőlapBelföldBrutális baleset Üllőnél: kamion és személyautó ütközött

Brutális baleset Üllőnél: kamion és személyautó ütközött

A fővárosi és a monori tűzoltókat is be kellett vetniük a hatóságoknak, miután átszakította a szalagkorlátot, az oldalára borult, majd a szemközti sávban landolt egy kamion. A jármű összeütközött egy személygépkocsival az M4-es autóút 27-es kilométerénél hétfő este Üllőnél.

A katasztrófavédelem tájékoztatása a 27-es kilométernél teljes szélességében lezárták az utat a mentés idejére. Az ütközés miatt nagy mennyiségű üzemanyag folyt az útra. A helyszínre riasztották a fővárosi tűzoltódarut is.

baleset-info.hu úgy tudja, az eset során egy Opel Astra és egy Iveco Stralis kamion ütközött össze, a kamion vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni, amely az információk szerint sikeres volt, de életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Úgy tudjuk hogy csonkolásos végtagsérülést szenvedett – írták oldalukon.

Az Opel két utasa szintén megsérült, a sofőrt a tűzoltóknak kellett szabadítani a járműből. Őt és a jobb első utasát a mentőszolgálat kórházba szállította, sérülésük a csodával határos módon nem olyan súlyosak, mint a kamion vezetője.