2021.09.21
Máté, Mirella
Kezdőlap Belföld Bajban az úszóválogatott- három igazolt koronavírus fertőzött van és még nincs vége

Bajban az úszóválogatott- három igazolt koronavírus fertőzött van és még nincs vége

Kapás Boglárka után Kozma Dominik is a közösségi oldalán hozta nyilvánosságra, hogy pozitív lett a második koronavírus tesztje. A Nemzeti Sport azt írja: tucatnál is több úszó esetében lett pozitív a második teszt, de mivel többeknek kétes eredményt hozott a vizsgálat, jön a harmadik mintavétel.

Nemrég itt az Indirekten is megírtuk, hogy Kapás Boglárka koronavírus tesztje pozitív lett. Most kiderült rajta kívül még legalább egy úszó biztosan megfertőződött.  Kozma Dominik nemsokkal Kapás bejelentése után közösségi oldalán írta meg, hogy a második vizsgálat nála is pozitív lett.

„Úgy tűnik, hiába egy negatív teszt, ha a másodikra lesz csak kimutatható a vírus…” − írta a világ- és ötszörös Európa-bajnoki bronzérmes úszó az Instagramon.

Kozma Dominik

A Nemzeti Sport információ szerint nem csak Kapásnál és Kozmánál lett pozitív a második teszt, hanem tucatnál is több esetben hozott hasonló eredményt a második vizsgálat. Az érintettek között edző is található. Mivel többeknél kétes eredménnyel járt a második teszt, harmadik mintavétel következik.

Időközben Horváth Dávid is megerősítette, hogy az ő koronavírus tesztje is pozitív.

Horváth Dávid