2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Belföld Az OMSZ-nél panaszolták be Shane Tusupot

Az OMSZ-nél panaszolták be Shane Tusupot

Nem akármilyen ruhában fotózták le Shane Tusupot.

Shane Tusup egy olyan pólót viselt, amelyen az Országos Mentőszolgálat színei tűntek fel. Egy épp arra járó férfi le is fényképezte a sztáredzőt, a fotókat pedig elküldte az OMSZ-nek, közben pedig felháborodását is kifejezte egy mellékelt levélben, mondván, hogy elfogadhatatlan, hogy az edző az ő egyenruhájukat hordja, és a mentőszolgálatnak lépéseket kellene tennie ez ügyben.

Az OMSZ a Facebookon osztotta meg a férfi levelét, és egyúttal meg is magyarázták a helyzetet: mint kiderült, ez nem egy egyenruha, csupán egy futópóló, amelyet Shane azért kapott, mert rendszeresen támogatja a szervezetet.

Ismét panasz érkezett a Mentőszolgálat főigazgatójához, amihez ezúttal több fényképet is mellékelt egy felháborodott állampolgár. A férfi azt sérelmezte az e-mailben, hogy Shane Tusup miért hordja a mentők egyenruháját:

“Kedves mentőigazgató! Nem tudom tudnak-e róla, hogy Shane Tussup amerikai sztár gyakorta hordja a maguk uniformisát. Milyen jogon?????? Ezt engedélyezték? Egyáltalán hogyan kerülhetett hozzá ilyen ruha? Ez elfogadhatatlan! Nem hinnem, hogy a mentősök örülnek, ha mások illetéktelenül használják a mentős ruhát. Tegyen lepéseket!”

A főigazgató válaszából kiderül, hogy az edző rendszeresen támogatja a mentők sportegyesületét, segítve ezzel az életmentők szolgálatok utáni rekreációját és pihenését. A panaszolt ruhadarab egyébként nem az egyenruha része, ilyen úgynevezett “futópólót”, amin az Országos Mentőszolgálat Sportegyesület lógója látható, az arany fokozatú támogatók kaptak, akik bármikor büszkén viselhetik azt. A főigazgató továbbá megköszönte a panaszosnak, hogy figyel az Országos Mentőszolgálat reputációjára, és biztosította róla, hogy továbbra is mindent megtesz a szervezet arculati elemeinek védelme érdekében – olvasható az OMSZ bejegyzésében.