2022.05.17
Paszkál
Kezdőlap Belföld Aurelio zokogott a bíróságon: szeptemberben derül csak ki, hogy börtönbe kell-e mennie

Aurelio zokogott a bíróságon: szeptemberben derül csak ki, hogy börtönbe kell-e mennie

Megérkezett a Szegedi Ítélőtáblára Aurelio, akinek emberrablás miatt kell bíróság elé állnia.

Az egykori ValóVilág-nyertes idegesen érkezett a másodfokú tárgyalásra, ahol arról döntöttek, hogy helyben hagyják-e az elsőfokú ítéletet, amely letöltendő börtönbüntetés volt.

Aurelio ideges volt, látszott rajta, hogy félt attól, ami rá vár. Jogi tanácsadóival konzultált, akik próbálták jó tanácsokkal ellátni és megnyugtatni.

A sértett nem jött el a tárgyalásra.

Aurelio jogi képviselője indítványt tett a bíróságon, hogy idézzék be azokat a szakértőket, akik Aurelio elmeállapotát vizsgálták. A botrányhősről korábban készült szakértői vélemény szerint Aurelio kevert személyiségzavarban szenved, hisztérikus, paranoid, szenzitív és nárcisztikus személyiségjegyekkel rendelkezik. A védelem szerint fennáll a borderline személyiségzavar lehetősége, amely hatással lehetett a bűncselekmény elkövetésére.

Döntött a bíróság az indítvány kapcsán: helyt adott a bíróság az ügyvéd indítványainak, így szeptemberben lesz csak ítélet. Aurelio a hír hallatán zokogni kezdett, könnyekben tört ki, nem is tudta abbahagyni a sírást.

Mint azt korábban megírtuk, 2017 őszén Aureliótól egy szórakozóhelyen közel 200 ezer forintot lopott el egy régi ismerőse. A vád szerint az egykori ValóVilág-nyertes több barátjával együtt elrabolta az illetőt, hogy visszaszerezzék tőle az általa eltulajdonított pénzösszeget.

Indirekt/Blikk