2021.04.16
Csongor
Kezdőlap Belföld Ajjaj: kórházban ápolják a Fidesz koronavírusos képviselőjét

Ajjaj: kórházban ápolják a Fidesz koronavírusos képviselőjét

Családtagok, munkatársak, ismerősök, barátok után sajnos én is megfertőződtem ezzel a szőrnyű korral. Jelenleg a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházban ápolnak – közölte Facebook-oldalán szerdán Bányai Gábor, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője.

Mint írta, a kórházban jó kezekben van, orvosai, ápolói mindent megtesznek minden ott ápolt betegért, mindenki mielőbbi gyógyulásáért.

Életem legnagyobb megpróbáltatását élem át, ennyire beteg még sosem voltam, de fel fogok épülni – folytatta.

Bányai Gábor mindenkit arra kért, hogy nagyon vigyázzon magára, mert a koronavírus nem válogat. Megfertőz fiatalt és időset, egészségeset és beteget, férfit és nőt, ellenzékit és kormánypártit egyaránt, fogalmazott.

Sajnos most egy versenyfutás zajlik, a sorsunk azon múlik, hogy milyen gyorsan tudjuk a lakosság minél nagyobb részét védetté tenni az oltásokkal. Bár én is megkaphattam volna már a védőoltást! Amerikait, németet, angolt, oroszt, kínait, bármelyiket, hogy elkerüljem ezt az állapotot. Minden betegtársamnak mielőbbi, szövődményektől mentes gyógyulást kívánok, és kérem, hogy aki tud, imádkozzon mindannyiunk gyógyulásáért!

Indirekt/24.hu