KezdőlapBelföldAjjaj: Dobrev Klárának kétoldali tüdőgyulladása lett a koronavírustól

Ajjaj: Dobrev Klárának kétoldali tüdőgyulladása lett a koronavírustól

A láz és a köhögés mellett kétoldali tüdőgyulladása lett Dobrev Klárának a koronavírus miatt. Gyurcsány Ferenc felesége a Facebook-oldalán számolt be az állapotáról.

Ahogy korábban a Blikk is megírta, Dobrev Klára is elkapta a koronavírust. A Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője korábban országjáró körúton volt, ahol többekkel is találkozott, március 5-én jött a hír, hogy a teszteredménye pozitív lett. A politikus itthon gyógyul, míg férje, Gyurcsány Ferenc és legkisebb gyermekük, Marci, Brüsszelben tartózkodnak.

– Sajnos, a tipikus tünetek nálam is jelentkeztek. Lázas vagyok, fáj a fejem, fájnak a végtagjaim. Mindenben követem az orvos utasításait, így remélem, ennél rosszabb már nem lesz és hamar túl leszek a betegségen – nyilatkozta Dobrev március elején a Blikknek. A politikus most a Facebook-oldalán jelentkezett újra, hogy beszámoljon az állapotáról: azt írja, a láz és a köhögés mellett kétoldali tüdőgyulladása lett.

„Kemény három hét van mögöttem. A koronavírustól kétoldali tüdőgyulladásom lett. Láz, köhögés és légszomj, pontosan úgy, ahogy az orvosok és a covidon átesettek mondják. Szerencsére végül nem kellett kórházba mennem, mostanra elmúlt a lázam, de a köhögés még megmaradt. Meg fogok gyógyulni.”

Indirekt/Blikk