2021.09.23
Tekla, Líviusz
Kezdőlap Belföld Ajjaj: biciklist gázolt a Kossuth-díjas színművész

Ajjaj: biciklist gázolt a Kossuth-díjas színművész

Bezerédi Zoltán egy kereszteződésben felejtett el elsőbbséget adni.

A Kossuth-díjas színművész, Bezerédi Zoltán július 15-én 16 óra körül Hajdúböszörményben okozott balesetet, miután – a rendőrség beszámolója szerint – az Újvárosi utcai kereszteződéshez érve, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére, a kijelölt gyalogo-s és kerékpáros-átkelőhelyen nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy kerékpárosnak, akit el is ütött az autójával.

A helyiek, akik a hatalmas csattanás hallatán azonnal az utcára siettek, a Bors megkeresésére elárulták, hogy egy rendkívül balesetveszélyes kereszteződésről van szó, ahol nem először történik hasonló eset.

„A rendőrök által felfestett jelek sokáig látszódtak az aszfalton és emlékeztettek a történtekre. Nem akarok senki védemére kelni, de a szóban forgó kereszteződés egyrészt nagyon forgalmas, másrészt az autósoknak különösen figyelniük kell a bicikliútra is. Itt szinte hetente történik kerékpáros-baleset” – árulta el a Borsnak egy helyi férfi.

Azt egyelőre nem tudni, milyen komolyak a biciklis sérülései, ám a helyszíni beszámolók szerint a mentő sietve távozott vele a kórházba. Bezérdi Zoltan az üggyel kapcsolatban egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

Indirekt/Bors