2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Belföld A rendőrök is őt keresték, pedig el sem tűnt a 11 éves...

A rendőrök is őt keresték, pedig el sem tűnt a 11 éves kislány

A rendőrség nemrég körözést adott ki egy 11 éves, eltűnt kislány ügyében, aki azóta előkerült a VIII. kerületből, ráadásul nem egyedül.

Egy 11 éves kislány eltűnése miatt adott ki felhívást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 2022. szeptember 29-én reggel, miután az édesanya hajnalban bejelentette, hogy a gyerek előző nap nem ment haza iskola után.

A rendőrök végül Tápióságon találták meg délelőtt egy bejelentést követően, két másik, otthonról szökött gyerek társaságában.

A rendőrség szeptember 29-én reggel arról kapott bejelentést, hogy a tápiósági általános iskolában három, nem oda járó gyerek hangoskodott, rugdosta az ajtókat, lökdöste a diákokat, illetve felborított néhány virágtartót.

A police.hu azt írja, a rendőrök az iskola közelében, az utcán találták meg a bejelentésben szereplő 16 éves fiút és a 11, illetve 12 éves lányokat. Adataik ellenőrzésekor kiderült, hogy eltűnés miatt keresik őket, ugyanis a szüleik engedélye nélkül jöttek el Budapestről. Azt mondták, egyikük testvérét keresték a tápiósági iskolában. A rendőrök értesítették a gyerekek szüleit.