KezdőlapBelföldMarsi Anikó gyerekei is elfogadták már új párját

Marsi Anikó gyerekei is elfogadták már új párját

Úgy tűnik, egyre boldogabb új párjával Marsi Anikó. A Blikk értesülései szerint, a televíziós gyermekei, Vince és Vilmos annyira megszerették Gábort, hogy szinte minden szabadidejüket négyesben töltik. Július végén együtt nyaraltak Horvátországban.

Bombaként robbant a hír június elején, hogy 16 évnyi házasság után különköltözött Marsi Anikó és Palik László. Nem sokkal később pedig arra is fény derült, hogy a Tények műsorvezetőjének életében új szerelem van kialakulóban. Méghozzá nem más a párja, mint Szulák Andrea gyermekének az édesapja, akinek Agócs Judit színésznőtől is van egy gyermeke.

Marsi Anikót és a nála néhány hónappal fiatalabb Gábort egyre több helyen lehet látni együtt, a legtöbbször Anikó fiainak a társaságában. Sokszor futnak a Normafán, illetve horvátországi pihenésük alatt is látták őket négyesben, még a család kutyáját Ropit is elvitték magukkal. A Blikk egyik informátora most egy budai vendéglőben tartott rendezvényen látta együtt a szerelmeseket, akik ismét nem kettesben, hanem Anikó fiaival, Vincével és Vilmossal érkeztek.

– Nagyon boldognak tűntek, teljes a harmónia és az egyetértés a fiúk és Anikó új párja között. Sokat mosolyogtak és nagyokat nevettek, olyanok voltak, mint egy igazi család. Szemmel látható volt, hogy a fiúk szeretik Gábort és nem tekintik idegennek – mondta az informátor.

Anikóék egy régi barát születésnapi bulijára érkeztek, aki bár továbbra is Spanyolországban él, de most hazalátogatott.

– Szemlátomást nagyon örültek annak, hogy ismét láthatják egymást. Nagy volt a boldogság, összeborultak, ölelkeztek. A születésnapon Anikó bemutatta Gábort is a nagy társaságnak, legalább huszonöten voltak, és barátsággal fogadták a férfit, aki egy hatalmas virágcsokorral a kezében érkezett. Nekem végig úgy tűnt, hogy bár Gábor nem ismerte Anikó barátait, ennek ellenére nagyon jól érezte magát az összejövetelen. Sokat foglalkozott Anikó fiaival is – mesélt a részletekről az informátor.

Egy a családhoz közelálló barát szerint egyáltalán nem szokatlan, hogy Marsi Anikó együtt érkezett a fiaival a születésnapra, hiszen a különválás ellenére Vince és Vilmos az édesanyjuknál maradtak.

– Nem igaz, hogy az apjuknál élnek a gyerekek. Anikó és Laci továbbra is a legnagyobb egyetértésben, közösen nevelik a fiúkat, akik rengeteget látják az édesapjukat. Laci sokat van velük, igyekszik annyi időt tölteni a gyermekeivel, amennyit csak tud, de a gyerekek továbbra is Anikóval laknak, ahol Gábor egyre gyakoribb vendég – mondta a barát, majd elmesélte azt is, hogy Palik László már találkozott Anikó új választottjával az őssejtszállítással foglalkozó Gáborral, sőt nagyon szimpatikusnak találta a férfit.

Indirekt/Blikk