KezdőlapCímlapMi lesz ennek a vége? Újabb botrány L.L. Junior és volt felesége...

Mi lesz ennek a vége? Újabb botrány L.L. Junior és volt felesége között

Az édesanya, a rapper elmondása alapján, 10 napig nem engedte, hogy lássa a kislányát.

Hatalmas botrányba fordult L.L. Junior és volt feleségének, Körtvélyessy Kingának vitája, miután az édesanya, a rapper elmondása alapján, 10 napig nem engedte, hogy lássa kislányát. A történtekről egy Instagram posztban számolt be.

 „Valaki szóljon már a Kingának, hogy azzal, hogy nem engedi már 11. napja látni a kislányomat, nem csak nekem árt. Neki és a testvérének is, akivel hívjuk. Olcsó és lélekgyilkoló megoldás. És istenem, valaki vegye már fel dolgozni! Kiválóan kommunikál, az utóbbi években például kikommunikált belőlem pár évre elegendő pénzt előre, hogy ne kelljen máshova menni, csak fodrászhoz és masszázsra. Heti kétszer, már 11. éve.

De mondjuk tényleg gyönyörű a haja. Szóval, ha van olyan elvált anyuka körülötte, aki túl van már ezen a női »gyerekkel vágok oda, nem vagyok köteles engedni telefonon beszélni vele« legalja, embertelen bosszún, akkor legyen kedves átmenni Kingához, és felhívni engem a kislányommal. Hátha az internet hat rá valamit, ha már apukának 11. napja eltűnt” – panaszolta a rapper, mire ügyvédén keresztül volt felesége is válaszolt.

„Értetlenül állok az apuka nyilatkozata előtt, mivel ügyfelem a mai napig betartja a megállapodást, sőt még a titoktartást is. Juniornak tiszteletben kellene tartania a személyiségi jogokat, így a magánszféra sérthetetlenségéhez való jogot is. Nyilván ennek meglesznek a következményei” – nyilatkozta Hyross Virág, Körvélyessy Kinga ügyvédje.