KezdőlapCímlapEljegyezték Palvin Barbit

Eljegyezték Palvin Barbit

A világhírű magyar modellt, Palvin Barbabát eljegyezte színész párja, Dylan Sprouse. A modell kezén egy óriási gyémántgyűrű bizonyítja, hogy elhatározták magukat a közös élet mellett.

A friss hírek szerint a szupermodell és ismert párja öt év után emelték magasabb szintre a kapcsolatukat az eljegyzéssel. Források szerint a páros boldogabb, mint valaha, és alig várják, hogy megkezdjék életük következő fejezetét.

Az ET egyik forrása nyilatkozott az eljegyzésről, miszerint Barbara rendkívül boldog, amióta a szerelme, Dylan feltette neki a nagy kérdést.

Mindig is nagyon szerelmesek voltak egymásba, egymás oldalán pedig boldogabbak voltak, mint valaha. Alig várják, hogy megkezdjék életük új, közös fejezetét – idézi a külföldi lap forrását a DailyMail.

Egyelőre senki nem erősítette meg az eljegyzésről szóló híreket, de nem lehet nem észrevenni a Barbi bal gyűrűsujján ékeskedő hatalmas gyémántgyűrűt.

A celebpár 2018 júniusában kezdett randevúzni egymással, miután egy évvel azelőtt egy partin találkoztak. Barbi sokáig váratta a világsztárt, hiszen miután Dylan felkereste őt az Instagram-oldalán, fél évig nem reagált rá semmit. Majd 2018-ban Barbi Kínába utazott, ahol Dylan forgatott, így sikerült leszervezniük az első randijukat. Barbara korábban azt nyilatkozta, már az első találkozáskor beleszeretett a fiúba.