KezdőlapCímlapHarapós halak támadtak a nyaralásán Völgyi Zsuzsira

Harapós halak támadtak a nyaralásán Völgyi Zsuzsira

Völgyi Zsuzsi nemrég Egyiptomban nyaralt, azonban a kiruccanás alatt nem tudott csak a pihenésre koncentrálni, ugyanis nagyon tartott a Vörös tengerben úszkáló cápáktól.

Félelme nem volt alaptalan, ugyanis ezen a nyáron már kétszer is történt cápatámadás ott, ahol az énekesnő nyaralt. Szerencsére Zsuzsi nem találkozott a veszélyes ragadozókkal, azonban amikor a tengerben fürdött, sügérek környékezték meg.

„Egy alkalommal, mikor mentünk be a tengerbe, harapást éreztem lábamon. Kijjebb mentem, és láttam, hogy vérzik is. A közelben álló két nő is sikoltozni kezdett, ők is vérző lábbal jöttek ki. Tíz centis sügérek támadtak meg minket, egy pici darabot ki is haraptak a lábamból. Akkor is elöntött a pánik, a párom próbált megnyugtatni” – idézte fel Zsuzsi a Borsnak a nyaraláson szerzett traumákat.

Az élménybeszámoló alapján úgy tűnik, hogy az énekesnőre megint rátalált a szerelem. Júniusban még azt nyilatkozta, hogy szingli, így előfordulhat, hogy ez volt az első romantikus nyaralásuk az új párjával.