KezdőlapCímlapYoung G feleségét padlóra küldte a koronavírus

Young G feleségét padlóra küldte a koronavírus

Mészáros Norina nagyon csalódott és ideges volt amiatt, hogy az utolsó pillanatban le kellett fújniuk a máltai utazásukat, mivel elkapta a koronavírust. A család már hónapok óta tervezgette az utat a rokonokhoz, de az élet közbeszólt. Az édesanya most elárulta, hogyan viseli a betegséget.

Young G Béci és felesége, Mészáros Norina az elmúlt hónapok után még jobban értékelik azt, hogy egészségesek. Ez ugyanis nem mindig volt így, hiszen az anyuka életmentő műtéten esett át év elején, mivel méhnyakrákkal diagnosztizálták, így el kellett távolítani a méhét. Megjárták a poklok poklát, a kislányukat is többször kellett ez idő alatt kórházba vinni, és minden nap azon izgultak, vajon szükséges-e utókezelés Norina számára a beavatkozás után. Szerencsére jó hírt kaptak, hiszen nem szorult további kezelésre.

A házaspár azóta sokkal kiegyensúlyozottabb a mindennapokban, s hálásak azért, hogy nincs komolyabb egészségi problémájuk. Ám pár napja nem túl pozitív hír érkezett hozzájuk, hiszen Norina covidos lett, így még a tervezett máltai nyaralásukat is le kellett mondaniuk. Az édesanya nagyon rosszul lett, de már látja a fényt az alagút végén. Ezúttal hírt adott követőinek az állapotáról a 24 óráig ideig elérhető Instagram-sztorijában.

Orrfolyás szinte elmúlt, láz tegnaptól nincs, fejfájás sokkal tompább, torkom még mindig nagyon fáj, de szerintem alakul… Egy-két nap és jól leszek– jegyezte meg.