KezdőlapCímlapHúgát gyászolja Kapás Boglárka

Húgát gyászolja Kapás Boglárka

Kapás Boglárka közösségi oldalán osztott meg egy közös fotót testvérével. Az úszónő húga, Vanda, aki másfél éve hunyt el, ma ünnepelte volna a születésnapját.

Az úszónő nagyon nehéz időszakon van túl, sokáig nem is tudatta a nyilvánossággal, hogy elveszítette kishúgát. Tavalyi évértékelő posztjában írta le, hogy mekkora veszteség érte a családjukat. Bogi nehezen dolgozta fel a tragédiát, de mindig is tudta, hogy testvére azt szerette volna, ha megvalósítja az álmait.

„Idén februárban eddigi életem legnagyobb akadályával kellett megküzdenem: meghalt a kishúgom. Feladhattam volna, rámehetett volna az olimpia is, de nem hagytam. Mert megtanultam felállni és nem feladni. Az Ő emlékéért és magamért” – írta korábban az úszónő.

Bogi egy közös fotót tett közzé Instagram oldalán, amelyen testvérével, Vandával látható. A képleírásból kiderül, hogy a fiatalon elhunyt lány, épp a mai napon, augusztus 18-án töltötte volna a huszonegyedik életévét.

„Ma 21. lenne” – írta a megható közös fotó alá, melyet ide kattintva tekinthet meg.

Bogi pár nappal ezelőtt is megosztott egy bejegyzést közösségi oldalán, amellyel szintén, kishúgáról emlékezik meg. Az olimpikon Rómában járt, az egyik helyi étterem falán pedig felfedezte a „Vanda” feliratot.

„Rómában is találkoztunk” – fogalmazott Boglárka.