KezdőlapCímlapŐt üldöző kígyókról hallucinált a súlyos sérülten megtalált VV Anett

Őt üldöző kígyókról hallucinált a súlyos sérülten megtalált VV Anett

Nagyon erős és valóságos hallucinációk elől menekülve szerezte súlyos sérüléseit VV Anett a sokkoló teaszeánsz után.

Egymás után derülnek ki a részletek a pár nappal ezelőtt megtartott teaszánszról, ami után VV Anett borzalmas sérüléseket szenvedett.

Súlyos sérülésekkel került kórházba, majd több órán keresztül műtötték a Való Világ egykori szereplőjét, mert egy „teaszeánszon” vett részt, ahol tudatmódosító szert ivott. Ennek hatására a reality sztár bepánikolt, a siklósi erdőbe rohant, ahol meztelenül, törött bordával és bokával találtak rá, majd onnan szállították kórházba.

Velvet informátora arról számolt be, hogy Anett azelőtt még sohasem élt tudatmódosító szerekkel, így nem is volt felkészülve annak hatásaira.

Anett mostanra magához tért a kórházban és egy hozzá közeli informátortól különös részletekre derült fény a bizarr esettel kapcsolatban:

„Hallucinációjában kígyók üldözték, előlük menekült. Menekülés közben végül leugrott egy magaslati pontról, ekkor szerezte sérülései nagy részét” – írja a lap.

Az információk szerint a földet érés ponjától még valahogyan sikerült eljutnia egy közeli szőlőültetvényre, amely a szeánsz helyszínétől nagyjából két kilométerre volt. Anettet azóta is kórházban ápolják.

„A barátai folyamatosan azon gondolkodnak, hogyan tudnának neki segíteni, mit tehetnének érte. A nemi erőszakot bizonyító vizsgálatba még mindig nem egyezett bele, hatalmas fájdalmai vannak” – fogalmazott a Velvet informátora.