KezdőlapBelföld750 milliós befektetés: rekord a Cápák között című műsorban

750 milliós befektetés: rekord a Cápák között című műsorban

Az RTL Klubon futó Cápák között műsor történelmében még sohasem ajánlottak ekkora magas ötletet senki ötletéért.

Az eddigi legnagyobb tétet tették meg a Cápák között műsor történelmében, ahol 2 millió eurós, azaz közel 750 millió forinttal szálltak be egy üzletbe a befektetők.

Dr. Mátyás Bence egy asztrobiológiai projektet hozott a Cápák elé, ami arra építi tevékenységét, hogy addig is, amíg az emberiség eljut a Marsra, rengeteg olyan termék keletkezik, amit már most, a földi élet során is használhatnánk. Magyarországon Bence cége az egyetlen, ami űrszállítással foglalkozik.

A fiatal tudós prezentálta, hogyan fogják terraformálni a Marsot, és bemutatta azt a rakétát, amit ők fejlesztettek ki arra, hogy a bolygón majd növényeket lehessen termeszteni. Ehhez azonban olyan eszközökre is szükség van, amik a növények állapotát figyelik, így hamarabb észreveszik, ha valami nincs rendben velük, minthogy annak látható jelei lennének.

A fiatal srác meggyőzte a cápákat, akik 2 millió euróval szálltak be a fiú projektjébe.

Több néző azonban szkeptikusan állt a feltaláló ötletéhez, van aki szerint Bence valójában átejtette a Cápákat.

– 2 millió eurós, közel 750 millió forintos jegyet váltottak hárman együtt a Marsra bízva abban, hogy a Genesis1:11 koncepciója üzletileg is értelmezhető! – írta az RTL Klub műsorának hivatalos csatornája, ahol Balogh Péter egy hozzászólásban meghökkentő háttértitkokat árult el a forgatásról.

– Hát ez kemény volt. Egy kis háttértörténet a sztorihoz. A forgatás első pár napja után 4 éves kislányom COVID-os lett. Azért, hogy a száz fős stábnak ne kelljen két hétre leállni, így izolációba kellett vonuljak, egy hotelbe, magára hagyva a beteg lányomat a feleségemmel. Így csak három napig kellett naponta PCR teszteljek, hogy tudjuk folytatni a forgatást. Időközben nagyobb lányom (aki előző feleségemmel volt épp) is COVIDos lett. Így őt és a velük élő középső lányomat sem láthattam majdnem két hétig. Borzasztóan megviselt ez a két hét a családom nélkül, aggódva az egészségükért. Így amikor Bence arról beszélt, hogy nem láthatja a lányát két éve, az nagyon megérintett. Elképzelni sem tudom, hogy az milyen nehéz lehet apaként – írta Balogh.

Indirekt/Blikk