KezdőlapCímlapMeseszép szigeten nyaralnak Rubint Rékáék

Meseszép szigeten nyaralnak Rubint Rékáék

Rubint Réka a Seychelle-szigetekre utazott családjával az év utolsó Alakreform-tábora miatt. 13 napot töltenek majd a paradicsomban.

A fittnes lady tegnap osztotta meg a közösségimédia-oldalán, amint az egész család bőröndökkel felpakolva a reptéren tartózkodik. Az idei évben nem egy Alakreform-tábort csinált már végig szeretett tanítványival, ezúttal pedig a Seychelle-szigeteken töltenek majd el közel két hetet sportolással, pihenéssel és szórakozással.

A táborozók egy része már meg is érkezett, amiről Réka büszkén tett közzé egy fotót is, ami alatt ez a szöveg áll:

„A táborozòk egy részèvel ma reggel, szerencsésen megérkeztünk a Seychelle-szigetekre. Vannak, akik már itt vártak minket, mert 2 nappal előbb érkeztek , holnap is fognak még csatlakozni a csapathoz és 15-en még jan.2-án is érkeznek. A szálloda ELKÉPESZTŐEN gyönyörű !!! Rengeteg fotóval, videóval fogunk jelentkezni, hogy picit Ti is velünk lehessetek”.

Be is tartotta szavát, hiszen nemrég a Facebookon élőzött is egyet, ahol megmutatta a szigetet, a partot, és hogy milyen helyen szálltak meg. Az erkélyről állítása szerint még a vízre is rálátni. Gyors helyzetjelentést is adott a műtétével kapcsolatosan, miszerint már nagyon jól van és utazás ide vagy oda, a táborozók nagy örömére az első edzés sem marad el.

Indirekt/Blikk