KezdőlapCímlapBerki Krisztián női ruhában táncol - videó

Berki Krisztián női ruhában táncol – videó

A legújabb netes kihívás: szerelmespárok tesznek fel magukról táncos videókat. A cél nemes, de az eszköz – ahogy a lenti videóban látható – kissé meredek.

Berkiék a farsangot is komolyan veszik

A koronavírus, a járvány miatti bezártság sok mindent tud kihozni az emberekből. De ezt biztosan nem láttuk jönni: Berki Krisztián női ruhában táncol a kamera előtt. Feleségével Mazsival egy új kihívást találtak ki. Céljuk. hogy a feltöltött videókkal kis vidámságot csempésszenek azoknak az életébe, akik a koronavírus miatt nem mozdulnak ki otthonról. A páros kihívottjai közt ott van Istenes Bence és Csobot Adél, Hajdú Péter és kedvese, valamint Berki exe Hódi Pamela is. Persze leginkább arra vagyunk kíváncsi, hogy Pamela táncol e ha Krisztián fütyül neki, de ha bármelyik megszólított válaszol a kihívásra, azonnal frissítjük a cikkünket. Addig pedig itt a videó, Krisztiánék így harcolnak a vírus ellen:

Táncos móka – KIHÍVÁS ❤️ Korábban Horváth Tamás és Andima már teljesítették ezt a @tiktok #jlochallenge -et, de mi szeretnénk ha csatlakoznának még hozzánk szerelmes párok❤️ A négy fal között sok sok embernek csaljunk egy kis mosolyt és nevetést az arcára 💋 Kihívottjaink: 🔹 Hódi Pamela – hivatalos oldal & Bence🔹 Csobot Adél & Ben Istenes🔹 Weisz Fanni & Hagyma🔹 Eszter & Hajdú Péter Mi a szomszédokat is megnevettetük 😂 Ruhánk: MiniboxMazsi💋#tancoljvelunk #jlochallenge #jloandarod #aberkik #moka #mosolyogj #merjboldoglenni #szeressetekegymast

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2020. március 20., péntek