KezdőlapCímlapMég az orvos is megijedt, amikor meglátta a Barátok közt sztárjának szétnyílt...

Még az orvos is megijedt, amikor meglátta a Barátok közt sztárjának szétnyílt térdét

Négy hónapja sérült meg Csórics Balázs, akinek elszakadt a térdszalagja. A színész már túl van két komoly műtéten és a varratszedésen is, az állapota pedig – ha lassan is – javul.

– Hatalmasat estem, a térdkalácsomra érkeztem, ami szétszakította a két ujjnyi vastag szalagot. Azonnal kórházba vittek, és bár először azt hittük, csak egy térdficamról van szó, még a doktor is megrémült, amikor a szalagot a lábszáramban, a térdkalácsot pedig a combizomban találta meg – emlékezett vissza a balesetre a Barátok közt egykori sztárja. – Lényegében tőből leszakadt a szalag, ezért műteni kellett. Most van bennem egy csavar, a szalagot pedig egy speciális szövettel horganyozta vissze az orvos.

A baleset óta eltelt hónapokban mindent a nulláról kellett kezdenie a színésznek.

– Egyetlen lépést sem tudtam egyedül megtenni, lényegében újra kellett tanulnom járni. Mostanra már tudok lépcsőzni, de tavasznál előbb szóba sem jöhet a sport, a futás. A történtek alázatra tanítottak, és sok mindent átértékeltem, legfőképp a hozzáállásomat. Szerencsés vagyok, mert a munkám és a megélhetésem megmaradt, hiszen jó ideje már előadásokat, önismereti tréningeket tartok, amelyeket online is tudtam végezni – mondta Csórics. – Nehéz időszak van mögöttem. Volt a baleset, augusztusban elveszítettem a „pótanyukámat”, ráadásul kiderült, hogy egy fontos munka is kútba esett, pedig a következő három évemet tettem rá.

Indirekt/Blikk