KezdőlapCímlap12 év után játszott újra Cristiano Ronaldo a Manchester Unitedben: két gólt...

12 év után játszott újra Cristiano Ronaldo a Manchester Unitedben: két gólt lőtt

A manchesteri közönség már attól megőrült, hogy az ötszörös aranylabdás megérkezett melegíteni a pályára. A mérkőzésen pedig újfent bizonyította, hogy micsoda értéke van a klubja számára.

angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában a Manchester United a Newcastle Unitedet fogadta és a találkozót nagyon nagy várakozás övezte, hiszen ez volt a csapathoz 12 év után visszatérő Cristiano Ronaldo első mérkőzése régi-új csapata színeiben. A portugál klasszis pedig nem is okozott csalódást, hiszen hathatós támogatásával csapata nagyon simán, 4-1-re nyert.

Az ötszörös aranylabdás először az első félidő hosszabbításában köszönt be először. Mason Greenwood lövése után Frederick Woodman newcastle-i kapus óriásit hibázott és nem tudta megfogni a labdát, a kipattanót pedig Cristiano Ronaldo az üres kapuba passzolta.

Az 56. percben ugyan Newcastle egyenlíteni tudott, ám alig hat perccel később ismét jött a portugál. Egy lendületes támadás végén Luke Shaw ugratta ki Cristiano Ronaldót, aki 10 méterről a kapus lábai között lőtte be második gólját.

A hajrában a vörös ördögök még két gólt szereztek, így 4–1-re győztek, amivel tökéletesre sikerült Cristiano Ronaldo visszatérése. Aki még az első pályára lépése előtt 187 millió fontot hozott klubjának.

Indirekt/Blikk