2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Döbbenetes balesetben hunyt el a Rolling Stones menedzsere

Döbbenetes balesetben hunyt el a Rolling Stones menedzsere

Mick Brigden ismert figurája volt az amerikai zenei életnek. A Rolling Stones és Bob Dylan menedzsere egy egészen elképesztő balesetben hunyt el.

73 éves korában meghalt Mick Brigden, a Rolling Stones és Bob Dylan menedzsere. A TMZ a férfi feleségétől megtudta, hogy Brigden éppen eltemetni készült a család kutyáját a kaliforniai Santa Rosában található otthonuk kertjében, amikor a sír ásása közben beomlott alatta a föld, ami maga alá temette.

A szörnyű balesetet az egyik szomszédjuk látta, aki azonnal értesítette a mentőket is, ám a férfi gyakorlatilag azonnal meghalt, és hiába próbálták újraéleszteni, a kórházban már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A család 14 éves, Travis névre hallgató kutyája egyébként két nappal korábban hunyt el.

Mick Brigden pályafutását koncertszervezőként kezdte és dolgozott Van Morrisonnal, Joe Satrianival vagy épp Carlos Santanával is. Később lemezkiadót alapított és menedzserkedni kezdett. A zene mellett imádta a borokat is, és rengeteg szőlője, illetve saját gyártású bora is volt.

Indirekt/Blikk