KezdőlapCímlapKoronavírus: Balázsék önkéntes karanténból vezették a műsort - videó

Koronavírus: Balázsék önkéntes karanténból vezették a műsort – videó

A Rádió1 reggeli műsorának vezetői azt próbálták modellezni, hogyan rádióznának, ha a koronavírus terjedése miatt karanténba zárnák őket. A kísérlet szinte tökéletesen sikerült.

Nem csak hallani, de látni is lehetett a három műsorvezetőt ma reggel, amint az otthonaikban berendezett kis stúdiókból jelentkeztek be. A Facebook-on, kisebb fennakadásokkal ugyan, de bepillanthatunk abba, hogyan indul a nap a Sebestyén, a Rákóczi és a Vadon családnál.

Balázsék még a múlt héten találták ki, hogy felkészülnek egy esetleges koronavírus miatt elrendelt karanténra. Kedden reggel mindhárman otthon maradtak, és saját lakásukban vezették a műsort, miközben webkamerákon követhették nyomon egymás ténykedését. Rákóczi Feri például megmutatta kollégáinak, hogy mennyire nyugodt hajnalban a Velencei-tó, hiszen családjával gyakorlatilag a tó partján élnek, de azt is láthattuk, hogy Vadon Janiék kutyája a kanapén érzi a legjobban magát.

Fotók: Facebook

A reggel csúcspontja talán az volt, amikor Balázs élőben is bemutatta Mangót a család tengerimalacát. De azt is láthatta, hallhatta közönségük, amint Balázs a háziállatot a robotporszívón utaztatta. Kiderült az is, hogy Mangó hamarosan társat kap, így mindkét Sebestyén gyereknek saját tengerimalaca lesz nemsokára. A malac utazása az alábbi videón, 12:40-től látható.

Balázsék home office

Balázsék ma "home office" adást készítenek V.

Közzétette: Balázsék oldala – 2020. március 10., kedd

Arra azért mindhárman ügyeltek a szokatlan rádióműsor alatt, hogy sokat ne mutassanak lakásukból.