KezdőlapCímlapDagad a botrány: egy alkalmazottjával volt viszonya a válni készülő Bill Gatesnek

Dagad a botrány: egy alkalmazottjával volt viszonya a válni készülő Bill Gatesnek

Az már nem titok, hogy Bill Gates válik, most kiderült, hogy miért. Viszonya volt az egyik alkalmazottjával, ami miatt távoznia kellett a Microsoft igazgatótanácsából is.

Ismét áll a bál a világ egyik leggazdagabb embere, Bill Gates körül, pedig még csak alig két hete jelentették be feleségével, hogy 27 év házasság után elválnak. Az már kiderült, hogy Melinda Gates 2019 óta tervezte a válást, többek között azért, mert férjének kifejezetten jó viszonya volt az azóta öngyilkosságot elkövetett szexragadozóval, Jeffrey Epsteinnel, most azonban újabb szellem szabadult ki a palackból. A Wall Street Journal azt írja, hogy a Microsoft testülete még 2019 végén vizsgálatot indított, miután a cég egyik alkalmazottja egy levélben azt állította, hogy közel húsz évvel ezelőtt, 2000-ben „intim kapcsolata” volt Bill Gatesszel. A lap szerint Bill Gatesnek 2020 tavaszán emiatt kellett távoznia a Microsoft igazgatótanácsából.

A vádakra reagálva az üzletember szóvivője azt nyilatkozta, hogy a több mint húsz évvel ezelőtti viszony békésen ért véget, és Gates nem emiatt távozott a Microsoft igazgatótanácsából, hanem azért, mert több időt akart jótékonykodásra fordítani. Érdekesség, hogy Bill Gates 2020. március 13-án mondott le igazgatótanácsi pozíciójáról, alig három hónappal azután, hogy újra megválasztották. Azt nem tudni, hogy a húsz évvel ezelőtti viszony és a több mint egy évvel ezelőtt lezárult vizsgált szerepet játszott-e abban, hogy Bill és Melinda Gates elválnak, de nem a mostani az első nőügye, ami előkerült.

Indirekt/Bors