KezdőlapBelföldBabos Tímea még fáradt, de egyre jobb formában van a koronavírus után

Babos Tímea még fáradt, de egyre jobb formában van a koronavírus után

Babos Tímea két pozitív koronavírustesztet is produkált, ami miatt nem folytathatta a Charlestonban zajló női teniszversenyt; most elárulta, hogy érzi magát.

A sportoló nemrég a közösségi oldalán számolt be az állapotáról, ahol elmondta, már napi kétszer edz, igaz csak óvatosan. Hozzátette: nagyon hamar elfárad az erősítések során, így a nap végére általában csak bezuhan az ágyába, ennek ellenére nagyon jó érzéssel tölti el, hogy végre megint normálisan edzhet.

„Egyre jobban érzem magam, pár napja már megy a napi két edzés is, igaz, csak lightosan. Hamar elfáradok, így a nap végére általában bezuhanok az ágyba, de jó végre viszonylag normálisan edzeni” – írta a Facebook-oldalán megosztott képhez a teniszező.

A párosban háromszoros világbajnok teniszezőnő korábban arról is írt, hogy neki most éppen Madridban kellene lennie egy mérkőzésen, de a covid közbeszólt. Hozzátette: reménykedik abban, hogy legközelebb Rómában már felveheti a teniszűtőt, azaz újra versenyezhet.

„Sziasztok. Eltelt egy hét: Madridban kellene lennem, de a Covid közbeszólt. Ami jó hír, hogy zöld utat kaptam a lightos edzésekre, így talán Rómában már játszhatok” – írta egy korábbi posztjában a teniszezőnő.

Indirekt/Blikk