KezdőlapCímlapGáspár Bea: Győző miatt nem lehetett természetes úton második gyerekünk

Gáspár Bea: Győző miatt nem lehetett természetes úton második gyerekünk

A probléma oka tulajdonképpen Gáspár Győző, mondta Bea asszony.

Kandász Andrea faggatta Gáspár Beát a Szülőszoba nevű youtube csatornájának legutóbbi „Sztármami” videójában. Bea asszony itt mondta el hogy miért szégyellte sokáig a családi titkot.

„Virág 2002-ben született, akkor már 28 éves voltam és ő 2001-ben fogant, de ő már mesterséges úton, mert a Győzőnek a sok hülye fogyókúrás szerei azok már nem tették azt lehetővé, hogy természetes úton megint teherbe essek. Az Evelin természetes úton fogant, a Virág meg inszeminációval. Annak idején ez még ciki volt, hogy úristen, nem lehet már rendesen gyerekük, meg olyanokat is mondtak, hogy ha nem lehet, már ne is legyen. – mesélte Kandász Andreának.

A sztárpár első gyereke, Evelin, 1994-ben született. Nyolc év múlva érezte azt Bea, hogy eljött az idő, hogy gyarapodjon a család. De hiába próbálkoztak, nem akart összejönni a második baba. Az köztudomású, hogy a Romantic együttes frontembere állandó harcot vívott a kilókkal, de azt eddig nem tudtuk, hogy ez milyen problémákat okozott a házaséletében.

Fotók: Facebook

„Elmentünk orvoshoz, ahol kiderült hogy a probléma lényegi forrása tulajdonképpen Győző.” – mesélte Bea, de mint mondta, szerencsére már az első beültetés sikeres volt, és a terhesség alatt is minden renden volt és 2002-ben megszületett a sztárpár második gyermeke.

A teljes videót itt nézhető meg: