KezdőlapKülföldCeremonyt népszerűsít Mick Jagger 27 éves lánya

Ceremonyt népszerűsít Mick Jagger 27 éves lánya

Az élő rocklegenda, Mick Jagger lánya vagány, mint az édesapja, és gyönyörű, mint modell édesanyja. Tíz éve modellként szárnyall.

Georgia May Jagger tíz éve, alig 17 évesen csöppent a modellszakmába, amikor leszerződött egy modellügynökséghez, és szinte azonnal a kifutón találta magát. Nagyon felgyorsultak körülötte az események, hiszen egy év múlva már az év modelljének választották a brit divatdíjon. Bár állatorvos szeretett volna lenni, nővérét, Elizabeth Jaggert és anyját, Jerry Hallt követve a modellpályán maradt. A Retikül felidézi: 2012 és 2013 volt a két legsikeresebb éve, hiszen ő lett az arca a Material Girlnek, Madonna és lánya, Lourdes Leon közös márkájának, ráadásul a Vivienne Westwood, a Just Cavalli, a Sisley, a Miu Miu és a H&M is kapkodott utána.

Idén a Miu Miu márkával melegítette fel a kapcsolatát, őt kérték fel a Ceremony elnevezésű új kapszulakollekciójuk népszerűsítésére. Georgia May Jagger a pimasz vagányságot és a romantikát ötvözi a kampányban, amely a gyűjtemény kristálydíszítésű, zsabós és csipkés ruháira összpontosít. Emma Craft ködös, homályos kerti fotókat készített Mick Jagger lányáról, melyeken az 1960-70-es évek divatja elevenedik meg.

Az elegáns, ünneplő ruhák retró stílusjegyei jól állnak az angol modellnek, aki mindenkit elbűvöl kamaszos kisugárzásával. Sokan úgy vélik, hogy a fogai közötti rés és szőke haja a szexepilje, bár pont ezek miatt gyakran keverik össze Lara Stone-nal, akivel a hasonlóságuk alapján akár testvérek is lehetnének.