KezdőlapCímlapBotrány: Gáz a műsor - üzente a luxusfeleség fia

Botrány: Gáz a műsor – üzente a luxusfeleség fia

Polgár Tünde 19 éves fia is feltűnt a Luxusfeleségek című műsor hétfői adásában, ám az adás után közösségi oldalán szólt be a készítőknek: vállalhatatlannak tartja, ami a műsorban történik.

Kép: Facebook/VIASAT3

Nagy várakozás előzte meg a Viasat3 műsorának, a Luxusfeleségek új évadának nyitó epizódját. Két új szereplő mellett a már ismert és kedvelt karakterek is megjelentek az adásban. A műsorban több jelenetben is szerepelt Polgár Tünde 19 éves fia, Dani is, aki egyébként a korábbi részekben is feltűnt már a műsorban. Dani egyébként már önállóan is építgeti karrierjét, komoly követőtáborral rendelkező vlogger lett az idők folyamán.

Kép: Facebook

Arra viszont senki sem számított, hogy a műsor után keményen kiosztja annak készítőit, vállalhatatlannak tartva azt ami ott történik: „Ezt azoknak írom, akik reménykednek abban, hogy a többi részben többet leszek, mint amennyit az elsőben voltam. Sajnos, közölnöm kell veletek, hogy nem, mivel már a forgatás közben és most is úgy éreztem, hogy az, ami a műsorban történik és amiket tőlem szerettek volna, számomra vállalhatatlan. Sajnos, szerintem nagyon gáz a műsor, de ezt félretéve büszke vagyok az anyukámra és arra, ahogyan viselkedett”

Indirekt/Blikk