2020.06.07
Róbert
Kezdőlap Címlap Völgyi Zsuzsi közös házuk miatt hagyta el férjét

Völgyi Zsuzsi közös házuk miatt hagyta el férjét

Völgyi Zsuzsi nem tudta megmenteni a házasságát, és pár hónappal ezelőtt kislányával, Glóriával, elköltözött otthonról. Kapcsolatuk az építkezésre ment rá.

Fotó:Facebook

Zsuzsi, aki jó ideje már közös képeket sem posztol férjével az interneten, szomorúan mesélte a Blikknek, tönkrement a kapcsolatSzámtalan veszekedés után úgy döntött, elköltözik Gábortól. Állítja, nincs harmadik fél, aki feldúlta volna a boldogságukat, az évek óta tartó építkezés, a nyugodt otthon légkörének hiánya őrölte fel a házasságot. Amikor hónapokkal ezelőtt elköltözött, még azt gondolta, lesz visszaút, de ma már úgy érzi, kapcsolatát végérvényesen tönkretette a távollét. 

– A házra ment rá a házasságom… – ismerte el Völgyi Zsuzsi nagyot sóhajtva, hiszen öt évvel ezelőtt még boldogan költözött szerelme korábban megörökölt pestújhelyi házába.

– Gábor mindent egyedül csinált, falakat bontott, leszedte a tetőt, valóra akarta váltani az álmát, hogy a kislányunknak, Glóriának saját kis birodalma legyen az emeleten – emlékezett vissza Zsuzsi, aki kisbabájával a teljesen szétdúlt házba érkezett meg a szülés után. 

Sokáig reménykedett, hogy egy idő után végre tisztaság és rend lesz otthon, ám a helyzet az évek múlásával sem rendeződött, a ház a mai napig nincs befejezve.

– Tavaly augusztusra felőrlődtek az idegeim, a saját és a kislányom érdekében édesanyámhoz költöztem. Akkor még azt hittem, legfeljebb néhány hónapra, amíg elkészül a fűtés, télen már újra otthon leszünk – mesélte az énekesnő. – Az esküvő óta folyamatosan épült valami, hol itt, hol ott botlottam törmelékhegybe, háborús körülmények között éreztem magam, állandóan féltettem Glóriát. Egy májusi reggelen például arra ébredtem, hogy a nappaliban zuhog az eső a lebontott tető miatt. Tisztaságra, nyugalomra vágytam.

Zsuzsi az édesanyjánál sem akart huzamosabb ideig maradni, ezért idővel visszatért abba a lakásába, amelyben a házasság előtt élt. 

– Könyörögtem a páromnak, hogy legalább a kislányomnak építsen egy biztonságos gyerekszobát, de ragaszkodott a saját tervéhez. Sokat veszekedtünk, a távolság pedig úgy érzem, végleg szétszakított minket – árulta el Völgyi Zsuzsi, aki még nem adta be a bíróságra a váláshoz szükséges papírokat, de úgy érzi, már nem vezet vissza út a férjéhez.

Blikk/Indirekt