2021.04.16
Csongor
Kezdőlap Uncategorized Rettegnek a péceliek: kegyetlen módszerekkel gyilkolja a kisállatokat egy állatkínzó

Rettegnek a péceliek: kegyetlen módszerekkel gyilkolja a kisállatokat egy állatkínzó

Kolbászba rejtett méreggel, csavarral, gyufaszálakkal próbálja kivégezni a házi kedvenceket a péceli állatkínzó. A helyiek összefogtak, kamerákkal buktatnák az ismeretlen tettest.

Madarász Veronika gyermekeivel és férjével lakik a város északi részén, a család tacskóját múlt héten mérgezték meg, feltehetően ugyanezzel a módszerrel. Veronika a Blikknek arról mesélt, hogy az állatkínzó a szembe szomszédjához csütörtökön, fényes nappal dobta be a kolbászba rejtett csavart. “A szomszédunk még időben észrevette, így a nagy testű kutyája nem ette meg a húst. Nekünk sajnos nem volt ilyen szerencsénk. Picur kutyánkat három gyerek siratja” – mondta szomorúan Veronika. Hozzátette: “kamerákat szeretnénk felszerelni, valaki hátsó kenneleket kezdett el építeni, bár ez hosszú távon a kutyák szempontjából nem túl jó megoldás. Emellett éjjel-nappal figyeljük a környéket.”

A péceliek rettegnek, nagyon féltik kedvenceiket. Torma Gábor képviselő közösségi oldalán figyelmeztette a helyieket: mindenki járjon nyitott szemmel, a lakók pedig figyeljenek a gyanúsan viselkedő személyekre. “Nehéz ügy, hiszen egy kis húsdarabot bárki el tud rejteni a kabátjában. Napközben nehéz rajtakapni az elkövetőt, hiszen sokan a várostól messze dolgoznak. Plakátokat helyeztünk ki, hogy azok is értesülhessenek a történtekről, akik nincsenek fent a közösségi oldalakon” – mondta a képviselő – adta hírül a Blikk.