2023.12.09
Natália
Kezdőlap Uncategorized Még egy esküvőt rendez Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Még egy esküvőt rendez Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Az elmúlt hétvégén házasodtak össze, de hamarosan újabb lagzit tartanak. 

Dylan és Palvin Barbi nagyjából egy hónappal ezelőtt jelentették be az eljegyzésüket. Szeptemberben jegyezték el egymást, de szerették volna a saját elképzeléseik szerint nyilvánosságra hozni a dolgot. A sztárpár már össze is házasodott, de a Vogue interjújából kiderült, hogy újabb esküvőt terveznek. 

Mindenki meglepődött, amikor kiderült, hogy Palvin Barbi és Dylan július 15-én összeházasodtak. A pár a Harlekin Birtokon tartotta meg az esküvőt, ami a magyar modell családjáé, és rendszeresen tartanak ott lagzikat. Kiderült, hogy az esküvőt mindössze pár hónap alatt tervezték meg, a főbb feladatokat pedig Palvin Barbi és a testvére, Anita végezték el.

Nem volt esküvőszervező, így Barbara és a nővére szervezték meg a legtöbb dolgot. Azt mondták, az egyetlen dolgom, hogy megjelenjek és kimondjam a megfelelő nevet – mondta Dylan az interjúban.

Kiderült, hogy először egy nagyon privát ceremóniát terveztek, de végül 115 vendég jött össze. Ettől függetlenül szeretnének egy nagyobb esküvőt, ezt várhatóan ősszel tartják meg Kaliforniában. A másik ünnepségről még nem árultak el sokat, de az biztos, hogy jóval többen lesznek.