KezdőlapCímlapBarátai kihasználják Vajna Tímeát

Barátai kihasználják Vajna Tímeát

Nagymamája az egyetlen, akinek minden tanácsát megfogadja Andy Vajna özvegye. Marika néni gyakran kimondja azt is, ami nem tetszik az unokájának.

Férje elvesztése óta a nagymamája Vajna Tímea vigasza, a bizalmasa, akivel mindent megbeszél, akivel minden titkát megosztja. Mária a ma megjelent Story Magazinban mesélt arról is, hogy mennyire félti az unokáját azoktól az emberektől, akik szerinte csak érdekből vannak mellette.

Fotó: Facebook

„Én is mindig mondom neki, hogy a barátnők félrevezetik, meg is írtam neki, hogy rájuk ne számítson, csak addig kedvesek, amíg érdekükben áll. Mind azt akarják, hogy az orránál fogva vezessék és bolondot csináljanak belőle.” mondta Marika néni. „Timi meg drága pénzért mindenhova vitte őket.” – magyarázta tovább a lapnak, mire is gondolt pontosan.

Az interjúban azt is elmesélte, hogy ezzel a véleményével nincs egyedül, hiszen az egykori filmmogul még életében arra kérte feleségét, hogy bizonyos emberekkel ne barátkozzon. Timi ezeknek az embereknek azóta sem veszi fel a kapcsolatot.

Fotó: Facebook

A cikkből sok más mellett az is kiderül, hogy a 87 éves asszony unokája kedvéért megtanult „táblagépet” kezelni és ha személyesen nem tudnak találkozni, akkor ezen tartják a kapcsolatot. Timinek nagyon sokszor szüksége van nagymamájára, akire nem csak férje elvesztése miatti gyászában számíthatott, hanem az élete minden fontos kérdésében.