KezdőlapCímlapZámbó Jimmy első feleségének vallomása: ő tartotta el a Királyt

Zámbó Jimmy első feleségének vallomása: ő tartotta el a Királyt

Megdöbbentő vallomást tett Zámbó Jimmy első felesége, Csoma Verona arról, miként is élt egykor a legendás énekessel. A nő nyíltan kimondta, hogy ő tartotta el egykori férjét, így cáfolta azokat a vádakat, hogy csak a pénzére utazott volna.

Zámbó Jimmy életére rengetegen voltak kíváncsiak, illetve kíváncsiak a mai napig, így igazi csemege lehet az életéről készült tízrészes sorozat, A Király számukra, hiszen az életrajzi ihletésű széria az énekes legenda felemelkedését mutatja be, amely bővelkedett konfliktusokban is. Legutóbb a szeretője, Háfra Mari tálalt ki a túlfűtött viszonyukról, most pedig az első felesége, Csoma Verona reagált bizonyos vádakra azzal kapcsolatban, hogy nem segítette egykori kedvese karrierjét, hanem csak a pénzt kérte el tőle.

  • Nos, akkor elmondok egy olyan dolgot, amiről még soha nem beszéltem. Amikor együtt voltunk, Jimmy nem nagyon dolgozott. Én tartottam el őt, és egyengettem az útját, hogy megvalósítsa az álmát. A szüleim elég jómódúak voltak, én világéletemben dolgoztam, így tudtam megoldani, hogy a három gyerekemet és Jimmyt is eltartsam. A fellépőruháit is én készíttettem neki” – vallott színt Verona, aki eddig nem óhajtott nyilatkozni, majd hozzáfűzte:
  • Mindent megtettem, hogy sikerüljön befutnia, miközben soha nem kértem tőle egy fillért sem! Minden erőmmel azon voltam, hogy segítsek neki! Már Edittel élt, és befutott énekes lett, de amikor éjszaka ment hazafelé, felugrott hozzám, hogy megmutassa a dalait és kikérje a véleményemet. Ha rajtam múlik, akkor a film nem készül el! – árulta el a Kiskegyednek.