2023.02.08
Aranka
Kezdőlap Címlap Young G: idén jöhet az esküvő

Young G: idén jöhet az esküvő

A 2021-es év sok megpróbáltatás elé állította Young G-t és kedvesét, Norinát, de úgy döntöttek, hogy az új esztendőben megerősítik a köteléküket.

A tavalyi év főleg egészségi szempontból volt aggasztó a ValóVilágban feltűnt rappernek és menyasszonyának, Mészáros Norinának. Bécinek már szeptemberben igent mondott szerelme, és nem is szeretnék sokáig halogatni az esküvőt. Az új év remek apropója lett a nagy napnak.

– A gyűrűk már készülnek, még tíz nap van hátra a nagy napig. Hirtelen jött ötlet volt, egyfajta megerősítés a gyógyulásunk szempontjából. Hiszünk a házasság erejében, igazi ajándékként, kötelékként fogjuk fel egybekelésünket – mesélte izgatottan Béci, aki hozzátette: szűk körben esküdnek majd, csupán a szüleik és a gyerekek lesznek jelen.

A rapper igyekezett minél több pozitív dologgal indítani az évet: hamarosan debütál például legújabb zenéje is, amelyet Berkes Olivér közreműködésével készített, emellett nyaralást tervez a családjával, illetve reméli, hogy rengeteg fellépésben lesz része.

Indirekt/Blikk