2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap X-Faktoros lány rabolta el L.L. Junior szívét?

X-Faktoros lány rabolta el L.L. Junior szívét?

Vajon mi lehet köztük? Több olvasónk is jelezte, elképzelhető, hogy újra rátalált a szerelem L.L. Juniorra. Legalábbis az utóbbi időben többször látták a Brenka néven is ismert énekesnő, az X-Faktorban feltűnt Dárdai Blanka társaságában.

A rapper és felesége, Körtvélyessy Kinga egy év különélés és párterápia után úgy döntöttek, lezárják a házasságukat.

– Gyűlölöm a konfliktusokat, de azt gyűlölöm a legjobban, ha harag van a levegőben, én vagyok az, aki nem bírja, és véget vet ennek gyorsan. Emiatt is éreztük Kingával mindketten azt, hogy itt a vége: képtelen vagyok állandóan konfliktusban élni – vallott nemrég a Borsnak a zenész, aki bár korábban el akarta adni törökbálinti luxusotthonukat, végül mégsem tette.

Azóta is ott él és csinosítgatja a házát, példás apaként neveli exeivel közösen két gyeremekét, Lacikát és Lilit, de minden bizonnyal ő is vágyik arra, hogy megtalálja az igazit, aki mellett végleg megállapodhat. Bár a zenész azt nyilatkozta, élvezi az egyedüllétet, és a szerelem helyett most a gyermekeire és a munkára koncentrál, úgy tudjuk, talán mégis eltalálta Ámor nyila.

A Blikknek többen is jelezték, hogy Juniort többször látták a 2019-es X-Faktor versenyzőjével, Dárdai Blankával együtt a fővárosban és a TV2 székháza előtt. Úgy mesélték, a két fiatal énekes között szinte izzott a levegő. Sokatmondó pillantások, sokat sejtető érintések utaltak arra, hogy talán több is lehet köztük egyszerű barátságnál.

– Úgy tudom, Junior életében van egy lány, aki iránt érdeklődik, de annyira friss a dolog, hogy még a barátainak sem nagyon mesélt róla – mondta lapnak a zenész egyik ismerőse.

A Blikk kereste a rappert is, aki meglepődött, amikor nekiszegeztük a kérdést, de cáfolta, hogy bármi is lenne közte és Blanka között.

– Valóban nagyon csinos és tehetséges lánynak tartom, de nagyon fiatal hozzám. Csupán munkakapcsolat van közöttünk, egy új dallal készülünk a közönségnek – fogalmazott Junior, akinek a szavaihoz Blanka is csatlakozott: ő is arról beszélt, hogy kettejüket mindössze a munka köti össze.

Pedig a kapcsolatuknak nem lenne akadálya, hiszen Junior már lezárta a házasságát, és az egykori x-faktoros is a napokban árulta el követőinek, hogy a közelmúltban szakított a párjával, Csongorral.

– Elég friss még ez, de jobb is leírni, hogy ne legyen semmi félreértés. Előbb-utóbb úgyis kiderült volna. Szerencsére nem itt éltük a kapcsolatunkat, úgyhogy nem érzem azt, hogy magyarázkodnom kéne, de mivel már elköltöztem, így titkolni se tudtam volna sokáig – válaszolta közösségi oldalán az egyik rajongója kérdésére Blanka.

Indirekt/Blikk