KezdőlapCímlapVisszatér Geszti Péter műsora a harmadik évaddal

Visszatér Geszti Péter műsora a harmadik évaddal

Tavasszal sem maradnak Adom a napom nélkül a Viasat3 nézői, ugyanis a csatorna bejelentette, hogy Geszti Péter műsora hamarosan a harmadik évaddal tér vissza.

Tavaly augusztusban indult el Geszti Péter vadiúj műsora, az Adom a napom a Viasat3-on, főműsoridőben. Az adásokban olyan híres sztárok vendégeskedtek, mint Gálvölgyi János, Alföldi Róbert, Curtis, Kajdi Csaba vagy Majoros Hajnalka. A műsor – amelyben a haza sztárok életébe nyerhet bepillantást a néző – olyan sikerre tett szert, hogy rögtön ősszel be is robbant a második szériája, most pedig kiderült, immár nem kell sokat várni a harmadikra sem. A csatorna ugyanis bejelentette, tavasszal érkezik a következő évad, ami azonban kissé más lesz, mint a korábbiak.

– A műsor egy picit megújul, de a lényeg nem változik. Az Adom a napom kimozdul a tévéképernyőről, és belekezdünk egy izgalmas akcióba, amellyel az önkéntesség fontosságára hívjuk fel a figyelmet. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a stáb is adja majd a napját egy-egy ügyért, ezzel is felhívva a figyelmet arra, hogy tenni és cselekedni jó – magyarázta a Sorozatwiki podcastjában Kis-Bocz Éva csatornaigazgató.