KezdőlapCímlapVisszakúszott pár kiló Emilióra

Visszakúszott pár kiló Emilióra

Alig másfél éve szinte sokkolt mindenkit Emilio, a népszerű énekes ugyanis hosszú hónapokig tartó diétával és rendszeres testmozgással összesen 88 kilótól szabadult meg. Amikor kiesett a Dancing with the Stars első évadából, büszkén mesélte, hogy a korábbi XXL-es méretű ruhák helyett már az L-es oszlopból válogat. Ám a Sztárban Sztár élő adásain egyértelművé vált, az utóbbi időben igencsak elkezdtek visszakúszni a kilók.

Mivel Emilio mindig is hajlamos volt a hízásra, nagy valószínűséggel az év végi ünnepi időszak és a januári törökországi nyaralás alaposan felborította a korábbi szigorú étrendet. Amikor a műsor sajtótájékoztatóján megkérdeztük az énekest, mennyit szedett magára, próbálta terelni a témát, de elismerte,nem véletlen, hogy láthatóan újra feszülnek rajta a ruhák.

– Valóban visszakúszott hat kiló, de nem bánom. Kint voltunk Törökországban, ahol belenyúltam az édességbe, de hát nagyon finom volt. De az összesen leadott nyolcvannyolc kilóból jött vissza ez a hat kiló, az nem olyan vészes. Főleg azért, mert nyilvánvaló, hogy ebben a műsorban ez lemegy újra. Nemcsak amiatt, mert esetleg táncolni kell, hanem mert vannak olyan pillanatok, amikor a gyomrom alapból összezsugorodik az izgalomtól – nevetett az énekes.

Bár Emilio csak hat kilót vallott be, a fotók alapján úgy tűnik ennél kissé több felesleges kilóval kell újra felvennie a harcot. A cél ugyanis az, hogy amíg csak tudja, tartsa a súlyát, hiszen nemcsak hiúságból, hanem az egészsége érdekében is szüksége van arra, hogy a testsúlya ne kússzon sokkal följebb.

– Jöttek a rosszullétek, nem kaptam levegőt, a pódiumon már pár perc után lihegtem, a fellépés után oxigénpalackkal várt lent a feleségem. Akkor azt mondtam, ezt be kell fejezni, és mindent elkövetni, hogy lefogyjak. Fejben rendbe tettem magam, ami nekem életmentő volt – mondta el Emilio az életmódváltás motivációjáról. Akkor rendszeresen sportolni kezdett és az étkezését is teljesen átalakította.

– Először eldobtam az üdítőt, majd a kenyeret, a tésztát, aztán a köretet, még a marhapörköltet is csak csalamádéval eszem – sorolta.

Emilio egyébként ismét szigorítani kezdett, hogy mire elérkezik a nyár, újra vékony fiatalemberként állhasson színpadra.

Indirekt/Blikk