2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Véget ért az Álarcos Énekes: ők hárman végeztek a dobogón

Véget ért az Álarcos Énekes: ők hárman végeztek a dobogón

Véget ért az Álarcos énekes harmadik évada, a három döntős leleplezése pedig mind a nézőket, mind a Nyomozókat meglepte.

A bronzérmes a Cápaként színpadra álló Szabó Kimmel Tamás lett, a második helyen Cserpes Laura végzett, aki Vízilóként szórakoztatta a közönséget, a győztes pedig a Kaméleonként látható Vastag Tamás.

– Már a korábbi évadokban is többször felvetődött a nevem, így amikor felkértek, tudtam, hogy jó buli lesz – kezdte a Blikknek Vastag Tamás. – Nagyon tetszett a műsorban, hogy a jelmez miatt, hiszen nem látszódtam, olyan volt, mintha elölről kezdhettem volna a pályafutásomat. Senki nem ismert, nem tudtak rólam semmit, és csak a produkció számított. Olyan volt, mint tíz évvel ezelőtt, nagyon élveztem.

Az énekes szigorúan betartotta az RTL Klub showműsorának szabályait, miszerint a titkot meg kell őrizni!

– Csak a testvéremnek, Csabának mondtam el, hogy én vagyok az egyik versenyző. Igazság szerint neki is csak az évad felénél, ugyanis egy idő után nehéz volt kimagyaráznom, hogy hová tűnök el mindig, ezért falazott nekem – mesélte nevetve Tamás, aki a fiait, Samut és Péter sem avatta be a titokba. – Érdekes volt, mert Samu egyszer hazajött az óvodából, és az egyik benti feladat alatt egy kaméleont rajzolt, holott nem tudhatta, hogy az a jelmezem. A gyermekeim édesanyja is évek óta mondja, hogy egy igazi kaméleon vagyok, így érdekes volt, hogy pont ezt a maszkot kaptam.

Az énekes nem gondolta volna, hogy sikerül a műsor végéig menetelnie.

– Nem vagyok egy nyertes típus, először csak az volt a cél, hogy ne lepleződjek le elsőként. Amikor a finisben voltunk, és karnyújtásnyira volt a győzelem, már szerettem volna, ha én győzök. Örülök, hogy a Nyomozók csak a végén kezdtek rám tippelni, és bár nem vagyok táncos lábú, olyan jól sikerültek a koreográfiák, hogy azt hitték, táncművész vagyok – vélekedett Tamás.

Csak egy hajszálon múlt, hogy nem Cserpes Laura nyerte a show-t, ám az énekesnő nem bánkódik emiatt.

– A célom az volt, hogy a döntőig eljussak és ez sikerült is – mesélte Laura.

– Imádtam, hogy a bejutás a stúdióba olyan volt, mintha titkos ügynök lennék, és kipróbálhattam, milyen nehezített pályán is teljesíteni. A jelmez, a koreográfia, a sok ugrálás feladta a leckét,és az is, hogyan teremtsek úgy kapcsolatot a közönséggel, hogy nem tudnak a szemembe nézni. Kiderült, tudok rappelni, így a saját korlátaimat is ledöntöttem – árulta el az énekesnő, aki rendszerint arra hivatkozott a próbák és felvételek alatt, hogy a Keresztanyu című sorozatban forgat. – Apukám már a hangomból rájön, ha füllentek, de szerintem már a nagymamáim is tudják, hogy benne leszek a műsorban.

Indirekt/Blikk