2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Vége a háborúnak: öt év után kibékült Hódi Pamela és Berki Krisztián

Vége a háborúnak: öt év után kibékült Hódi Pamela és Berki Krisztián

A magyar celebvilág egyik leghosszabb pere zárulhat megnyugtatóan: Hódi Pamela és Berki Krisztián megegyeztek közös gyerekük felügyeletében és a láthatásban.

Noha 2017-ben, amikor az egykori sztárpár belekezdett a „rózsák háborújába”, mindegyikük megfogadta, hogy szépen rendezik a dolgokat, kislányuknak Natasa Zselykének csak a kilencedik születésnapjára jött el az az idő, hogy szüleik megegyezzenek. Az kölcsönös adok-kapok legcsúnyább fejezetei azok voltak, amikor a celebpár a sajtón keresztül üzengetett egymásnak. De ez már – vélhetően a – múlté. Berki a jogerős ítélet szerint – ahogy egyébként általánosan is – gyerektartást fizet, Nati pedig másfél hetet az édesanyjánál, fél hetet pedig az édesapjánál tölt.

Berki Krisztián örül, hogy sikerült dűlőre jutni régi párjával, és szerinte a kislányuk, Nati el tudja dönteni, mikor melyik szülővel akar együtt lenni.

– Az is jó érzés, hogy nem kell többet bíróságra járni – mondta megkönnyebbülten a Borsnak Berki, akiről az hírlik, jelenlegi párjával jelenleg nem igazán felhőtlen a viszonya. Talán emiatt is vált rugalmasabbá az exével kapcsolatban.

Pamela optimizmusát viszont beárnyékolja a múlt: szerinte mindig voltak hullámhegyek és -völgyek a kapcsolatukban.

– Most éppen együttműködőek vagyunk, ami bármikor megváltozhat, és ez főként Krisztiánon múlhat, bár mostanában sokat változott – szögezte le. Pamela mindenképp ragaszkodik a jogerős bírói ítélethez, az ott lefektetett szabályokhoz.