KezdőlapCímlapVarga Patrik az új konyhafőnök

Varga Patrik az új konyhafőnök

Az elején meg sem fordult a fejében, hogy győzhet! A Konyhafőnök nyertese, Varga Patrik megsúgta, csak poénból jelentkezett az RTL Klub gasztroreality-műsorába, s valójában maga sem gondolta volna, hogy végül ő lesz a befutó.

Patrik elárulta a Blikknek, kik tartották benne a lelket a hosszú forgatási napok alatt, valamint azt is, mi a terve a 10 millió forintos főnyereménnyel.

– Az elején úgy álltam hozzá, hogy csak ne elsőnek essek ki, mert az nagyon ciki! Ugyan a versenyszellem az elejétől kezdve megvolt, de nem fantáziálgattam arról, milyen lenne nyerni. Ám amikor elérkezett a döntő hete, akkor fordult át valami bennem, azt gondoltam, ha már idáig eljutottam, bizony jó lenne nyerni – vallotta be a Blikknek Patrik, aki azt is elárulta, hogy bár volt néhány mélypontja a műsor alatt, egyszer sem fordult meg a fejében, hogy feladja a küzdelmet.

A Konyhafőnök nyertese a feledhetetlen élményeken felül 10 millió forinttal lett gazdagabb, s Patrik már tudja is, mire költse el a pénzt, amit a műsor megnyerésével kiérdemelt.

– Élményeket szeretnék magamnak adni – jelentette ki. – Nagyon szeretek utazni, az igazi nagy szerelmem pedig a szikláról ugrás. A pénzből elmennék a legismertebb helyekre, ahol tökéletes sziklák vannak: ilyen pél­dául Görögország, de Portugália is a listán van, ott viszont inkább szörfözni szeretnék. Ezenfelül „tárgyakkal” lepném meg magamat, mondjuk egy új motorral.

Patrik A Konyhafőnök alatt nagy rajongótáborra tett szert, s a nézők támogatása sokat jelentett számára, ahogyan családja és barátai biztató szavai is. Sokszor ezek tartották benne a lelket, a szerettei pedig ugyanannyira örültek a győzelmének, mint ő maga.

– Még nem tudom, hogyan tovább, de el tudom képzelni a jövőmet a gasztro világában – gondolkodott el Varga Patrik. – Nem feltétlenül éttermet nyitnék, inkább valami videós tevékenységben gondolkozom, vagy privát séf lehetnék bulikon. Most még a kínálkozó lehetőségekre várok, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő.